Drop in mindfulness ønsker rigtig glædelig jul og godt nytår:)

Tid til dig med Drop in mindfulness ønsker rigtig glædelig jul og godt nytår:)

GLÆDELIG JUL FRA DROP IN MINDFULNESS Kære alle. Hvis du mangler lidt ro midt i julegave indpakningen har jeg behæftet en lydfil på ca. 10 min med en guidet basis meditation.

Selv nisser kan blive lidt stressede i den søde juletid.

Slap af og lad op i sind og krop med Drop in mindfulness onsdage på Kulturmaskinen, lokale Nielsen, Farvergården 7, Odense C. næste gang den 18.01.17.

Kl. 17.00 -18.00 Pris pr. gang 50 kr. OBS! Du skal tilmelde dig Drop in mindfulness på sms: 6095 9657 eller mail: hemabel@gmail.com. Max 12 deltagere pr. gang.

Det foregår i lokale Nielsen, man går op af trappen til værkstederne, der et skilt til lokaler, der skal man helt ned i den anden ende af gangen. Hvis du tager elevator skal du stå af på 2. sal. Vi sidder på stole og mediterer, men du kan også tage underlag og/eller tæppe med og ligge på gulvet. Tag evt. en flaske vand med.

Der er Drop in mindfulness hele foråret fra den 18.01.17 til og med den 28.06.17, men ikke i vinterferien den 15.02.17 og i påskeferien den 12.04.17. Drop in mindfulness starter igen sidst i august 2017.
Mindfulness har mange gode virkninger bl.a. styrker det din indre ro, selvomsorg og empati, det forebygger stress og forbedre søvnen. Vi laver grundlæggende mindfulness øvelser, som du kan tage med hjem og praktisere selv. Alle kan deltage både dig, der gerne vil afprøve mindfulness og dig der vil holde din praksis vedlige sammen med andre.
Info og oplysninger ring til Helle Madsen på 6095 9657 eller mail. hemabel@gmail.com
De bedste hilsner fra Helle
facebookgoogle_pluslinkedin