Kursus mindfulness for studerende

Kursus i Mindfulness for studerende

KONCENTRATION
KÆRLIG OMSORG
MENTAL RO

Mindfulness kursus studerende 2 2Kurset er på to lektioner x 8 gange ialt 16 lektioner.
Pris: 855 kr

Tilmelding til FOF på tlf. 66 11 68 45 eller på http://www.fof.dk/odense-fredericia-middelfart/Kursusoversigt/sundhed-og-trivsel/mindfulness
Sted: FOF i Vindegade 72 i Odense.

Læser du meget og har brug for at koble fra og gøre plads til nyt stof, er mindfulness måske noget for dig. Det kan give dig ro til at hjernen af sig selv restituere og det styrker din koncentration. Mindfulness er en meditations form. Når vi mediterer, fokuserer vi på åndedrættet, kroppen og lydene. Vi bliver opmærksomme på vores tankemønstre og følelser, vi øver os i at acceptere, hvordan vi har det, her og nu uden at dømme og analysere. Vi mediterer både siddende på stol eller pude og har liggende øvelser på underlag.
Hvis vi bliver stressede, laver vi flere fejl og bliver dårlige til at prioritere vores opgaver, det er som om alt er lige vigtigt. Får vi ikke bearbejdet tankerne hober de sig op.
Hjernen har det ligesom vores computer, når harddisken bliver overfyldt, så kører den langsomt eller fryser. Hvis hjernen bare får en mental pause, finder den selv ud af at rydde op i al den mentale støj vi har i hovedet.
Bare 10 til 20 minutter per dag er nok til, at man kan se en ændring i hjernen allerede efter seks til otte uger. Området for glæde og kreativitet bliver større og området for frygt bliver mindre. Påregn ca. 50 kr. i udgift til lydfiler.
Du er velkommen til at ringe til Helle Madsen og høre mere på mobil 6095 9657.
Påregn ca. 50 kr. i udgift til lydfiler.

facebookgoogle_pluslinkedin