MBSR kursus Odense

MBSR kursus Odense

MBSR kursus (mindfulness-baseret stressreduktion) på FOF

Start mandag 23.09 kl. 17.00 -19.30.MBSR kursus Odense

8 mandage og en lørdag den 9.11 kl. 9.00-15.00

Sted: Vindegade 72 5000 Odense C.

Tilmelding tlf FOF Odense tele 66 11 68 45

OBS! Ved tilmelding til MBSR kurset er det en obligatorisk orienteringssession mandag den 16.9 kl. 17.00-19.30

MBSR er et 8 ugers mindfulness program udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn fra USA. Det er et gennemtestet program, som udøves over hele verden til forebyggelse og håndtering af stress. Mindfulness er vores evne til at være opmærksomme på en anerkendende måde uden at dømme det der er i det nuværende øjeblik. En øvelse i at være nærværende i livet.

Ved mindfulness-meditation fokuseres på sanserne, åndedrættet, kroppen og lydene, en tilstedeværelse i nuet, der giver indre ro og klarhed.Når vi dyrker mindfulness, øver vi os i en venlig og imødekommende omsorg over for os selv. Mindfulness reducerer stress, depression og styrker immunforsvaret og forbedre søvnen i mange tilfælde. 

Kurset er hovedsageligt praktisk, vi lærer gennem erfaring. Der er guidede mindfulness øvelser. Vi har både siddende og liggende meditationer, på stole og på underlag på gulvet, der vil være mindful bevægelser, gående meditation, udveksling, hvor vi deler erfaringer m.m.

Det egentlige kursus er over 8 gange 2,5 timer plus en hel lørdag fra 9.00-15.00.
Der er en obligatorisk orienteringssession, inden kursus start, hvor du får et overblik over kurset. Du får en snak med underviseren og en fornemmelse af, om det er et kursus, som du vil investere tid og ressourcer på.

Kurset er for dig, der er motiveret og nysgerrig efter at afprøve, hvad mindfulness kan gøre for dig. Det anbefales at komme til alle timer og sætte tid af til at træne derhjemme ca. 45-60 min om dagen, for at få det fulde udbytte. Tag behageligt tøj på og en varm trøje.

Du får tilsendt lydfiler og materiale.

MBSR kurset giver adgang til at søge om optagelse på MBSR underviser uddannelsen på Dansk Center for Mindfulness, forskningscenter Århus universitet.

Info og oplysninger ring til Helle Madsen (kvalificeret MBSR underviser) på 6095 9657 eller mail. hemabel@gmail.com

 

 

 

facebookgoogle_pluslinkedin