Helle Madsen Mindfulness instruktør

Lidt om mig

Helle Madsen Mindfulness instruktør

Helle Madsen Mindfulness instruktør

Jeg har altid set mit liv, som et liv jeg har ansvar for og ret til at leve, med de idealer og livsværdier, jeg måtte have. Det betyder at jeg har lagt stor vægt på selvstændighed og frihed til at udvikle mig individuelt. Til et menneske, der gerne vil være en del af fællesskabet og respektere andre mennesker og deres livsværdier. Jeg mener, at hvis man gør det bedste for sig selv, vel at mærke fra hjertet, er det til alles bedste. Selvomsorg fører til medfølelse. Ved at være nærværende og lytte til sin intuition, udvikles indre ro og vedholdenhed.

Jeg vil gerne gøre mit bedste, med den indflydelse og de livsvilkår, der er blevet tildelt mig – og heri lægger en hel del medfølelse og tilgivelse til mig selv, for blot at være mig med alt hvad det indebærer og til andre for blot at være mennesker på godt og ondt.

Mindfulness og meditation har hjulpet mig igennem mange besværligheder. Derfor kan jeg varmt anbefale at gøre denne praksis til en del af livet.

Uddannelse og erhverv
Jeg er uddannet mindfulness instruktør og mindfulness mentor.
Jeg har taget MBSR (mind based stress reduction) online kursus med Saki Santorelli og Florence Meleo-Meyer University of Massachusett.
Tavsheds retreat i 12 dage med psykolog Uffe Damborg
Jeg har mediteret i de sidste 22 år og lærte at meditere på Nordisk yoga i “Indre stilhed”, derud over har jeg gennem tiden deltaget i mange meditations- og selvudviklings kurser. Jeg har anvendt meditation i min undervisning siden 2003.
Jeg er endvidere uddannet og udøvende billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi og uddannet underviser.

Mindfulness.
Kurser på FOF.
Drop in mindfulness på Kulturmaskinen.
Mindfulness på Johannes Larsen Museet “Kunst på recept”.
Oplæg og workshops.
Kurser i mindful maleri og meditation.

Billedkunst 
Rundviser på Brandts
Rundviser og underviser på HC Andersens hus og i Den Fynske Landsby.
Tidligere har jeg arbejdet på Odense fagskolens kunstlinje.
Jeg har arbejdet med billedkunst og kreativitet med forskellige indfaldsvinkler og med alle aldersgrupper lige fra vuggestue børn til seniorer.
I alle årene har jeg sideløbende udviklet og udstillet min egen billedkunst.

facebookgoogle_pluslinkedin