God efterårsferie. TID TIL DIG Drop in mindfulness

TID TIL DIG MED DROP IN MINDFULNESSEfterår i Kerteminde 2018

Rigtig god efterårsferie.

Lad op og restituere i sind og krop med guidet meditation onsdage på Kulturmaskinen, lokale Nielsen, Farvergården 7, Odense C.
Næste gang den 24. okt. 2018  

Kl. 17.00 – 18.00.

Pris pr. gang 60 kr. / 50 kr. stud/pen

Tilmelding:
OBS! Du skal tilmelde dig Drop in mindfulness på sms: 6095 9657 eller mail: hemabel@gmail.com for at booke plads. Max 8 deltagere pr. gang.

Der er Drop in mindfulness hele efteråret fra den 5. september til og med den 28. november, men ikke i efterårsferien den 17. oktober. Drop in mindfulness starter igen først i februar 2018 .

Find lokalet:
Du går op af trappen til værkstederne, der et skilt til lokaler, der skal man helt ned i den anden ende af gangen. Hvis du tager elevator skal du stå af på 2. sal.

Indhold:
Vi laver grundlæggende mindfulness øvelser, som du kan tage med hjem og praktisere selv. Alle kan deltage både dig, der gerne vil afprøve mindfulness og dig der vil holde din praksis vedlige sammen med andre. Vi har både siddende og liggende meditationer, på stole og på underlag på gulvet. Tag evt. en flaske vand med og en varm trøje.

Mindfulness har mange gode virkninger, bl.a. styrker det din indre ro, selvomsorg og empati, det forebygger stress og forbedre søvnen.

Info og oplysninger ring til Helle Madsen på 6095 9657 eller mail. hemabel@gmail.com

facebookgoogle_pluslinkedin